Algemene informatie Verenigingnieuws

Unieke spaaractie met Plus van Velzen

02/02/2018

Samen met PLUS van Velzen gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is, met deze actie steunen we onze clubkas!

Wat gaan we doen:

  • we gaan van iedere springer echt een unieke springersfoto maken
  • iedere springer krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Polsstokvereniging Jaarsveld-fanartikelen met de eigen springersfoto verkrijgbaar zijn
  • Een poster, notitieblok, broodtrommel, drinkbeker etc.
  • bij PLUS van Velzen kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete springer
  • Naast leuke artikelen met de springersfoto zijn er ook artikelen met alleen het Polsstokvereniging Jaarsveld-logo; kortom voor ieder wat wils!
  • een gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van Polsstokvereniging Jaarsveld

Fotografie:

Op woendag 21 februari a.s. worden voor deze actie foto’s van alle leden gemaakt. De fotosessie vindt plaats in dorpshuis de Schouw in Lopik tussen 19:00 – 20:00 uur. Zorg ervoor dat je op tijd in volledig spring tenue klaarstaat om op de foto te staan.

We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken. Stuur even een bevestiging naar boerick@hotmail.com, dan weten we dat je aanwezig bent bij de fotosessie.

No Comments

Leave a Reply

Close