Verenigingnieuws

Afscheid van Bert en Didy

21/03/2018

Maandag tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering hebben wij op feestelijke wijze afscheid genomen van de aftredende secretaris Didy Brokking en voorzitter Bert Koetsier.

Didy heeft een enige tijd geleden aangekondigd te willen stoppen als secretaris van de vereniging. Didy vertelde dat het tijd was geworden om prioriteit te geven aan andere zaken waar ze de afgelopen jaren niet aan toe is gekomen. Wij weten hoeveel Didy voor de vereniging deed én doet en dus kunnen wij niet anders dan begrip tonen voor dit logische besluit. Maarten Slob neemt de taken van secretaris over en Herman Stigter zal de promotietaken van Didy over nemen. Didy kennende zal ze niet volledig uit beeld verdwijnen en bij de vereniging betrokken blijven maar duidelijk op een lager pitje.

Namens het bestuur en alle leden / betrokkenen van de Polsstokvereniging Jaarsveld willen wij Didy heel hartelijk bedanken voor haar enorme inzet voor de vereniging. Wij wensen Didy heel veel succes met alle nieuwe uitdagingen die op haar pad zullen komen in de komende periode! Bedankt!

Onze voorzitter Bert heeft, zo kunnen we wel stellen, het maximale behaald binnen de vereniging. Als voorzitter benoemd in 2005 en afzwaaiend in 2018. Bert heeft onze vereniging de afgelopen jaren geleid door heel veel mooie momenten met als klap op de vuurpijl het NK 2017 welke hij dolgraag als voorzitter wilde meemaken. En dat je dan z’n mooi NK mag meemaken is waarschijnlijk Bert z’n grootste afscheidscadeau.

Maar er is één ding wat Bert toch een beetje dwars zat. En maandagavond was dan eindelijk zijn moment om dat eens even goed recht te zetten. Bert heeft al die jaren als voorzitter niet de beschikking gehad over een voorzitters hamer en dat is toch eigenlijk iets wat een echte voorzitter wél moet hebben. Bert wil niets liever dan het stokje over dragen aan de nieuwe en jongere generatie maar wat absoluut niet mocht gebeuren is dat de nieuwe voorzitter zou starten ZONDER voorzittershamer. Rick zal nog even moeten trainen om deze hamer op een passende manier te kunnen gebruiken maar alle ingrediënten zijn aanwezig om een mooie periode in te gaan als voorzitter.

Bert, heel erg bedankt voor de jaren die je ons hebt geleid en wij hopen je nog vaak te mogen zien op de verenigining wedstrijden!

 

No Comments

Leave a Reply

Close