Wedstrijduitslagen

Schansrecords bij RB Traprenovatie Bokaal

24/08/2017

Afgelopen woensdag werd er door de Hollandse springers gesprongen om de RB Traprenovatie Bokaal. Onder prachtige weersomstandigheden hadden de atleten de laatste krachtmeting ter voorbereiding van het Nederlands Kampioeschap.

Tijdens deze wedstrijd werden maarliefst twee schandsrecords uit de boeken gesprongen. Jaco de Groot kwam tot een afstand van 21.56 meter en Reinier Overbeek tot een afstand van 19.21. Hiermee lieten de springers nogmaals zien favoriet te zijn voor de Nederlandse titel.

De overige winnaar waren in de dames categorie Wendy Helmes (15.82 meter) en bij de junioren Ricardo Faaij (18.01 meter).

Zie volledige wedstrijduitslag

Aanstaande zaterdag zal op de Jaarsveldse accomodatie het Nederlands Kampioenschap plaatsvinden vanaf 13.45 uur.